Uw beurslogistiek van A tot Z (en Z tot A) geregeld

De juiste goederen op tijd op de juiste plek krijgen voor een beurs of evenement? Laat dat maar aan Buus over. Met ruim 20 jaar ervaring in de beurslogistiek weten wij voor elke transportuitdaging een passende oplossing te vinden. Van kleine pakketjes tot volle containers. Wij leveren alles naar en van de beurs of het evenement. Altijd van A tot Z en van Z tot A – tot aan de stand en ook vanaf de stand terug voor retourtransport. Zo houdt u tijd over én weet u zeker dat het goed gebeurt.

Altijd de best passende oplossing voor uw goederentransport

Een beurs of evenement brengt veel regelwerk met zich mee. Hoe fijn is het dan als uw goederen altijd via de juiste transportwijze op tijd op locatie zijn? En als de eventuele douaneformaliteiten al verzorgd zijn? Wij zijn er om het gehele transport voor u te verzorgen. In binnen- en buitenland. Zo snel, efficiënt en betaalbaar mogelijk.

Buus verzorgt beurslogistiek op maat voor standbouwers en beursdeelnemers. Tot aan de stand en ook weer van stand naar locatie. We verzorgen transporten naar en van beurzen, bijvoorbeeld voor standbouwmateriaal, beeldmateriaal, modellen en (onverpakte) goederen die extra aandacht vragen. Altijd gaan we voor een passende transportwijze: over de weg, per luchtvracht, per zeevracht en – bij spoed – ook per koersdienst of express-service.

Ruim 20 jaar ervaring in de beurslogistiek en evenementenlogistiek

Wij werken al meer dan 20 jaar in de logistieke sector. Internationale beurslogistiek en evenementenlogistiek zijn onze specialismen. Wij zijn bekend met de manieren van werken bij beurzen en evenementen, kennen de medewerkers op de vloer en weten als geen ander hoe we een zending eenvoudig via de officiële kanalen op de stand geleverd kunnen krijgen.

Door onze ruime ervaring kennen we ook de obstakels die juist bij beurslogistiek komen kijken. En we weten hoe belangrijk het is om uw goederen op tijd op de juiste plek te krijgen. Daar rennen we dan ook net een tandje harder voor. Ook houden we natuurlijk rekening met de juiste timing, een passende verzendmethode en, indien nodig, de douaneformaliteiten.

Transport tot op de stand

Veel expediteurs verlenen service tot de aankomst op het beursterrein; vanaf daar moet u het zelf zien te regelen. Wij doen dit anders en ontzorgen u van begin tot eind. Dit betekent dat we bijvoorbeeld ook de communicatie met de expediteur op het beursterrein op ons nemen. Wij zorgen ervoor dat de expediteur op de beurs u als deelnemer kent. En dat u andersom weet wie uw contactpersoon is. Loopt u ergens tegenaan? Dan kunt u uw eigen contactpersoon bij Buus 24/7 bereiken. Beloofd.


Hoe doen we dit?

We beginnen altijd met een goed gesprek met u. Wat zijn uw wensen? Wat wilt u vervoeren? Daarna maken wij een werkbare planning, zoeken wij naar de juiste zendwijze en partners en verdiepen we ons in de eventueel benodigde douanepapieren. Zo kunnen we het volledige transport voor u verzorgen. Daarbij zijn we uw contactpersoon voor, tijdens en na de beurs. Ook pakken we graag het retourtransport voor u op.

 • AANMELDEN

Wij melden alle zendingen aan bij de desbetreffende beursexpediteur

 • INSTRUCTIES VERSTUREN

(Inbound) instructies voor het versturen van de zending

 • DOUANE

Eventuele douaneformaliteiten (tijdelijke in- of uitvoer en ATA-carnet)

 • INSTRUCTIES LEVEREN

Instructies voor het leveren van de zendingen

 • OPSLAG

De opslag en retourzending van lege emballage of goederen

 • TUSSENTIJDS LEVEREN

Eventuele tussentijdse leveringen van goederen op de stand

 • RETOUREN

Retouren afgeven inclusief outbound instructies aan de beursexpediteur

 • RETOURTRANSPORT

Retourtransport naar de klant of doortransport naar een volgende beurs

Een kleine greep uit evenementen waar wij gewerkt hebben

Dit doen we voor evenementen in binnen- en buitenland. Van Amsterdam tot Singapore. En van Engeland en Italië tot Amerika en Japan. Zo hebben we onder meer transport verzorgd voor de volgende evenementen:

Wij werken aan duurzame relaties en vinden uw tevredenheid het allerbelangrijkst.

De 7 voordelen van Buus Logistics

Klanten kiezen voor ons als partner in beurslogistiek en evenementenlogistiek vanwege onze 7 voordelen.

 • Altijd één contactpersoon
 • Groot internationaal netwerk
 • Ruim 20 jaar internationale ervaring
 • Specifiek ervaren in beurslogistiek en evenementenlogistiek
 • Snel een oplossing voor uw transportuitdaging
 • Persoonlijk contact en een oplossing op maat
 • Goed bereikbaar en flexibel

Ontdek onze expertise

Ontdek onze logistieke oplossingen

Wilt u een passende oplossing voor uw beurslogistiek of evenementenlogistiek? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Buus Logistics. Dan gaan we graag op zoek naar de beste oplossing voor u.

Offerte aanvragen