Uw persoonlijk Logistiek Dienstverlener voor iedere zending

Bij Buus maken we dingen graag simpel. Dat is onze kracht. Want het is eigenlijk heel simpel: wij zorgen ervoor dat uw zending van A naar B gaat. Met één contactpersoon, met heldere afspraken en met een duidelijke offerte. Op een snelle, voordelige en efficiënte manier. Zodat u zeker weet dat het goed gebeurt. Laat uw logistiek uitbesteden zodat u zich weer kunt focussen op uw bedrijf.

Industrieën

Met expertise in beurslogistiek, snel en efficiënt transport op maat

Wij bieden gespecialiseerde logistieke oplossingen voor beurzen en evenementen, zodat uw materialen op tijd en efficiënt op locatie zijn.

Onze diensten omvatten transport op maat, afgestemd op uw specifieke behoeften en eisen, voor een vlekkeloze levering.

Laat uw logistieke uitdagingen aan ons over, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten terwijl wij zorgen voor een soepele logistieke operatie.

Met expertise in internationaal transport verzorgen wij uw zendingen wereldwijd, van lokale leveringen tot wereldwijde distributie.

Meer dan 20 jaar logistieke ervaring

Al meer dan 20 jaar werken wij in de logistieke sector. Dat heeft ons een groot netwerk, veel kennis en een berg ervaring opgeleverd. Door onze hoge kwaliteitsstandaard zijn wij inmiddels wereldwijd bekend bij zowel kleine als grote bedrijven. Lange tijd hebben we gewerkt in de logistiek voor beurzen en evenementen. Daardoor kennen wij de obstakels en begrijpen we dat het vaak nauw steekt om uw pakket op tijd op de bestemming te krijgen. Die ervaring gebruiken we nu om uw bedrijf te helpen. 

Expertise in logistiek voor evenementen en beurzen

Specifiek hebben wij als verzendbedrijf veel ervaring in de beurslogistiek en het transport voor evenementen. Al sinds 1999 is Buus actief in de wereld van de beurslogistiek. We begrijpen daardoor als geen ander hoe belangrijk het is dat uw zending op tijd op de juiste plek aankomt. Ook weten we goed rekening te houden met de timing, verzendmethode en douaneformaliteiten die essentieel zijn bij transportuitdagingen.

Hoe kunt u uw logistiek uitbesteden?

Schakel ons in voor import, export of doorvoer. Ook de douaneformaliteiten zijn bij ons in goede handen. Wij zorgen ervoor dat alles goed verloopt, zodat u er zeker van bent dat uw zending op tijd op de goede plek terechtkomt. Van een klein pakketje tot complete vliegtuigen: wij weten er wel raad mee. Wij willen dat u het best geholpen wordt. En we zijn pas tevreden als we dát voor elkaar krijgen. Dat merken onze klanten. En daarom komen zij ook regelmatig bij ons terug.


Waar wij voor staan

Buus staat als logistiek tussenpersoon voor persoonlijk contact, ruime ervaring en altijd de beste oplossing.

Persoonlijk contact

Bij menig verzendbedrijf gaat het om cijfers, trends en KPI’s. Bij ons gaat het om u. Om persoonlijk contact. En om een passende oplossing. Wij willen dat u het best geholpen wordt. We begrijpen dat u zeker wilt weten dat uw zending bij ons in goede handen is. Daarom hebben we graag persoonlijk contact met u. En we houden contact. Want wij investeren graag in langdurige relaties.

Veel ervaring en groot netwerk

Al ruim 20 jaar verzorgen wij het transport voor bedrijven. We bouwen bewust aan duurzame relaties. Daardoor hebben we een groot netwerk van agenten, vervoerders en collega-expediteurs, met wie wij al jaren fijn samenwerken. Daar profiteert u van. Wij hebben ervaring in alle transportopties. Ook douaneformaliteiten zijn bij ons in goede handen.

Altijd de beste oplossing

Van tevoren tasten wij goed af wat uw behoefte is. Daardoor begrijpen we wat er nodig is om uw zending op de juiste locatie, op de juiste dag en op het juiste tijdstip geleverd te krijgen. Met ons brede netwerk aan contacten wereldwijd bent u bij ons zeker van de beste en meest efficiënte oplossing voor uw zending. Van klein pakketje tot een vliegtuig vo

Een kleine greep uit evenementen waar wij gewerkt hebben

Dit doen we voor evenementen in binnen- en buitenland. Van Amsterdam tot Singapore. En van Engeland en Italië tot Amerika en Japan. Zo hebben we onder meer transport verzorgd voor de volgende evenementen:

Logistiek Dienstverlener

Uw persoonlijk Logistiek Dienstverlener voor iedere zending

Bij Buus Logistics bieden we transportoplossingen op maat aan.

Wij streven ernaar om uw zendingen van A naar B te brengen met optimale snelheid en efficiëntie.

  • Altijd één contactpersoon
  • Groot internationaal netwerk
  • Ruim 20 jaar internationale ervaring
  • Snel een oplossing voor uw transportuitdaging
  • Persoonlijk contact en een oplossing op maat
  • Goed bereikbaar en flexibel

Buus: dé logistieke tussenpersoon voor u

Wilt u ook een passende oplossing voor uw zending naar binnen- of buitenland? Buus helpt u graag. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Dan kijken we naar de beste oplossing voor uw transportvraag.

Wilt u op de hoogte blijven waar Buus Logistics mee bezig is? Volg ons dan via LinkedIn.

Met onze expertise bieden wij transportoplossingen voor zowel kleine pakketjes als grootschalige transporten.