Transport op maat voor u


Uw transportvraag is bij ons in goede handen. Wij vinden de snelste oplossing voor uw zending in binnen- en buitenland. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden, maar wij weten de beste voor uw zending te vinden. Daarom zit u bij ons goed voor transport op maat. Van kleine pakketjes tot grote zendingen.

Altijd een passende oplossing voor uw transport

Als bedrijf moet u waarschijnlijk regelmatig zendingen sturen naar binnen- of buitenland. Dan wilt u zeker zijn dat dit goed gebeurt. Maar u wilt er zelf misschien liever geen omkijken naar hebben. U wilt niet zelf hoeven uitzoeken welke transportwijze bij uw zending past. Of welke leverancier u nodig heeft.

Precies dat is waarom wij transport op maat aanbieden. Bij ons is dit proces in goede handen. Van een passende verzendwijze tot de juiste douanepapieren – wij zorgen er met transport op maat voor dat alles goed geregeld wordt. Daarbij is geen transportuitdaging ons te groot. 

Wegtransport

Luchtvracht

Zeevracht

Express service

Koeriersdiensten

Douaneformaliteiten

Hoe doen we dit?

Simpel. Wij hebben een groot netwerk aan agenten, vervoerders en collega-transportbedrijven over de hele wereld. Met elk van deze bedrijven werken wij al jarenlang goed samen en hebben we persoonlijk contact. U legt uw transportuitdaging aan ons voor. Op basis daarvan stellen wij een passende planning en een kostenindicatie voor u op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wij selecteren voor uw klus de juiste partners, een passende zendwijze en zoeken uit wat er nog meer nodig is. Dit alles pakken wij samen met onze partners voor u op. Zodat uw zending op de juiste plek op de juiste tijd is.

Onze transportopties

Bij ons hoeft u niet zelf de best passende transportoptie te kiezen. Dit doen wij voor u. Met transport op maat selecteren wij de methode die het beste bij uw zending en wensen past. Daarbij kiezen we tussen de volgende opties:

Wegtransport

Binnen Europa kunnen we uw zending van deur tot deur vervoeren over de weg (met FTL- of LTL-service). Eventueel kunnen we ook de benodigde papieren voor u opmaken voor internationale zendingen.

Luchtvracht

Wilt u iets snel verzonden hebben? Dan is luchtvracht een goede oplossing. We combineren de juiste vliegmaatschappijen voor uw bestemming. Van deur tot deur. Of van deur tot haven. En dat wereldwijd.

Zeevracht

Zowel voor grote zendingen als voor zendingen met minder haast is zeevracht soms een goede optie. Wereldwijd kunnen we uw zending over zee verschepen. Tot aan de deur van de ontvanger of tot de haven.

Express service

Ook kunnen we voor kleine pakketten kiezen voor express service. Tegen scherpe tarieven zorgen we ervoor dat uw zending razendsnel bij de ontvanger aankomt.

Koeriersdiensten

Verder kunnen we de koeriersdienst inzetten als u meerdere pakketten wilt versturen binnen Europa. Met een groot netwerk aan Europese koeriers bent u er zeker van dat uw pakketten snel op de plek van bestemming zijn.

Douaneformaliteiten

Wij kijken niet alleen naar de uit- en invoer van goederen in Nederland, maar ook naar de douane formaliteiten in het land van herkomst of bestemming.

Transport op maat met één aanspreekpunt

Wat Buus onderscheidt van de rest? Dat u bij ons één aanspreekpunt heeft en daarbij profiteert van transport op maat. U heeft zelf geen omkijken meer naar het proces. En dat ook zonder dat u hele grote orders bij ons hoeft neer te leggen. Van kleine verzendingen tot een vliegtuig vol – elke transportuitdaging is er voor ons één waar we graag een goede oplossing voor vinden.

Hoe kunnen we u helpen?


Wilt u een passende oplossing voor uw beurslogistiek of evenementenlogistiek? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Buus Logistics. Dan gaan we graag op zoek naar de beste oplossing voor u.

Buus Logistics staat voor u klaar!

Wij willen dat u het best geholpen wordt. En we zijn pas tevreden als we dát voor elkaar krijgen. Dat merken onze klanten. Én dat leest u terug in onze reviews. Bent u benieuwd naar onze reviews, of wilt u een review schrijven?